Tips till bra fotosidor

http://www.kamerabild.se/- På den här sidan så kan du rösta på årets bild och se vilka fotoutställningar som är aktuella just nu. Här finns också olika skolor samlade för dig som är intresserad av fotografi och vill lära dig mer. Exempelvis hur du tar bra porträtt, bemästrar det lite knepiga motljuset och tar fina höstbilder trots att dagen är mörkare och du inte kan nyttja det förskönande solljuset. Med kamera och bild så kan man också åka på fotoresor till bland annat Bali, norra Sverige för att fota det vackra norrskenet och till Indien för att fotografera tigrar.

http://www.fotosidan.se/-  – Fotosidan.se är en stor sajt med många medlemmar. På den här sidan så hittar du nyheter med nya produkter på marknaden, du hittar recensioner, det finns en köp och sälj sida, du kan skicka in ditt foto och få kritik på den av andra medlemmar, här finns en bloggportal samlad, ett forum och massor av samlade intressanta artiklar som handlar om foto.

http://www.artphotocollection.com/ – Är en väldigt vacker sida med flera olika samlade fotogallerier för dig att titta på och låta dig inspireras. Här finns otroligt vackra fotografier inom olika kategorier och områden. Här kan du också beställa dina bilder, eller andras och förstora dem för att hänga upp dem som fotokonst på väggarna i hemmet. Du kan också beställa på Canvasduk om så önskas.

http://fotografiska.eu/ – Fotografiska i Stockholm är en konstinrättning för just fotokonst, här kan du hitta spännande utställningar från kända och begåvade fotografer som Ann Leibowitz, Helmut Lang och många fler. På fotografiskas sida kan du hitta information om aktuella utställningar och kommande utställningar. På fotografiska finns också en restaurang och information om den hittar du ju såklart också på deras sida. Övrigt så finns här också information till dig som är intresserad av att ta fotokurser eller gå på event. Sidan är mycket informativ och välplanerad och ett måste för dig som intresserar dig för fotokonst. Vi rekommenderar dig också att besöka fotografiska på plats i Stockholm, konstinrättningen ligger nere vid slussen och har alltid en massa spännande utställningar från otroligt duktiga fotografer.

https://www.happywall.se/ – Här är sidan för dig som går i tankarna att rusta upp ditt hem med lite spännande bildkonst eller snygga fotografier. Happywall har ett stort utbud indelat efter kategorier och du kan snabbt hitta det område som du är intresserad av, här finns allt från fantastiska fotografier på stilla och magisk natur till mer färgglada och fartfyllda städer, det finns också lite mer ”udda” fotografier med mycket färg för dig som letar en lite mer fartfylld fotovägg, exempel på det är coola fotografier på graffitimålningar. Det som också är väldigt bra med den här sidan är att du kan få din fototapet skuren och anpassad just för måttet på din vägg, du kan också välja hur du vill beskära fotoväggen och hur du vill fokusera bilden på din vägg. Det är relativt dyrt med en anpassad fotovägg men det kan det vara väl värt.