Djur och Natur

http://bilderochfakta.se/ – En sida med samlad kortfattad fakta om djur och även bilder. Denna sida är perfekt för de som är yngre och har ett intresse för olika djur. Informationen är lätt att förstå och sidan är lättmanövrerad och dessutom så är det ju kul att det finns bild på djuret som du läser om. Hitta ett speciellt djur är lätt då sidan har en A-Ö sökfunktion.

http://www.varldenshaftigaste.se/ – En mycket underhållande sida där du bland annat kan läsa om de 25 konstigaste djuren på jorden. Eller så kan du gå in och kolla vilka som är jordens snabbaste djur, eller jordens farligaste djur eller varför inte läsa lite om getter som klättrar i träd eller om Makaker som tar selfies. Det finns så otroligt mycket roligt att upptäcka på den här sidan att det finns risk för att man fastnar kvar i några timmar. Förutom roliga fakta och bilder om djur så finns här också en väldig massa annat skoj att läsa om. Kanske är du intresserad av att läsa lite om den regnbågsfärgade floden Caño Cristales som ligger i Colombia och som kallas för världens vackraste flod. Här kan du också läsa om världens vackraste och mäktigaste vattenfall som vi har här på jorden. Det finns hur mycket som helst spännande på den här sidan. Som sagt, man fastnar.

http://www.naturbilder.biz/ – Är du ute efter att titta på vackra naturbilder från vårt otroligt vackra landskap här i Sverige så är detta sidan för dig. För här finns nämligen hur mycket som helst och allt är snyggt indelat efter kategorier som skog och vatten och därefter indelade efter olika platser där bilderna är tagna. Det finns väldigt mycket bilder på den här sidan och här är det lätt att fastna i många timmar.

http://www.vetallt.se/category/djur-natur/ -På den här sidan så hittar du spännande artiklar om djur och natur. Här finns också andra kategorier om du är intresserad av det, exempelvis rymden, historia och om kroppen. Under kategorin Djur och natur så finner du många intressanta artiklar och storslagna bilder på det mäktigaste som finns här på jorden, nämligen vild livet. Artiklarna är kanske innehåller kanske inte det fakta som vi är vana att möta när vi läser om naturen och dess invånare. Vad sägs om koalor som sprider klamydia i rasande takt och ska nu bli vaccinerade. Eller vad sägs om specialtränade råttor som röjer minor på stora fält i Afrika? Eller den fantastiska historien om orangutangen som uppfostrar tre stycken tigrar i tron att det är hennes egna barn. Eller artikeln om paddlarna som blev omringade av flera stycken vithajar. Den här sidan är verkligen helt fullsmockad av flera intressesant och häpnadsväckande historier som utspelar sig runt om i världen. Bilderna och hela upplägget på den här sidan är också helt fantastisk. Och lika som med våra tips ovan så finns det stor risk för att du fastnar kvar på den här sidan i flera timmar för det är verkligen svårt att slita sig.