Bra sidor för dig som är intresserad av Sport och fritid

http://eusport.se/ – På eusport.se så kan du hitta samlade nyhetsartiklar sorterat efter vilket land det gäller. Perfekt om du vill veta resultat eller annat om något speciellt lag eller en idrottare från exempelvis Polen eller Italien. Här hittar du de allra senaste nyheterna inom sportens värd och du blir snabbt uppdaterad med det senaste nyheterna.

http://www.fotbolldirekt.se/ -På fotbolldirekt så hittar du de senaste nyheterna från superettan, allsvenskan och Premier League.  Här finns också alla resultat och tabeller där du kan se hur olika lag ligger till i sina serier. Här kommer också de senaste uppdateringarna om klubbyten, skador, recensioner på laginsatser och allmän information om spelare och deras prestationer och misslyckande i sina respektive lag.

http://www.skidor.com/ – På skidor.com så hittar du all information du behöver om det svenska skidlandslaget, vilka tävlingsdagar de har, träningsläger de åker på och vilka som kommer till start under tävlingar och mästerskap. Här hittar du också personlig information om alla svenska skidåkare bl.a. att Anna Haag kan laga soppa på en spik och att hon skulle bli arkitekt om hon inte hade satsat på skidåkningen. Här finns informationen för dig som vill nörda in dig lite extra.

http://www.fiskesnack.com/ – På fiskesnack.com så finns massa information om det senaste inom fiske och tips om vilka drag som fungerar bäst och annat matnyttigt som kan intressera en fiskeentusiast. Här finns också ett bildgalleri där du kan stoltsera med bilder på din fiskelycka, övriga medlemmar på fiskesnack kan sedan lämna kommentarer om din fångst. Här finns också ett forum där du kan dela med dig om dina erfarenheter inom fiske men också be om råd från andra erfarna fiskare, helt enkelt en sida där du kan umgås med andra med samma intresse som du.

http://www.utsidan.se/ – Här bjuder vi på en riktig dundersida för dig som har ett gediget intresse för friluftsliv och utomhussport. Här finns information och tips om aktiviteter som klättring, vandring, cykling, skidor och paddling och mycket mer. Du kan också följa med på spännande expeditioner som äventyrliga personer beger sig ut på, nu senaste ett par som cyklar mellan Trelleborg och Kapstaden och kallar sin resa för från Syd till Syd. Verkligen kul med folk som vågar ge sig ut på äventyr, kanske blir du själv inspirerad att bege dig ut på äventyr. Här finner du också flera bloggar från folk som är ute på expeditioner eller är ute på aktiva upplevelser i naturen både i Sverige och utomlands. På den här sidan hittar du också väldigt mycket spännande artiklar där du kan fråga andra om råd eller kanske dela med dig om dina egna erfarenheter. Sist men inte minst så finns här också ett bildgalleri där du kan surfa runt bland fotografier som har tagits av folk som lik du älskar att spendera tid ute i naturen. Här finns bilder från klättringar och paddlingar men också natursköna bilder från vandringar i berg, regnskog och skog och mark.