Resor och resmål

http://www.galapagosoarna.se/ – Vill du bege dig ut på ett riktigt äventyr innehållandes helt otroliga naturupplevelser och nära möten med tropiska djur då kan vi verkligen rekommendera detta resmål, nämligen Galapagos öarna. På öarna så finns flera endemiska raser såsom havsleguanen och Galapagossjölejonet som alltså endast finns att beskåda på denna plats. På den här sidan så får du reda på allt viktigt du behöver veta innan du reser hit och också flera länkar till olika arrangörer som har resor till Galapagos. Det finns också bilder och fakta om djuren som lever på öarna och efter att ha besökt den här sidan så kommer du absolut att vilja åka dit. Mycket vackrare och äventyrligt än Galapagosöarna blir det nog inte.

http://www.australienguiden.se/ – Många svenskar drömmer att någon gång åka till Australien. Landet over there som har så otroligt mycket spännande att erbjuda och en otroligt omvälvande natur. Här utanför staden Cairns ligger det världsberömda och gigantiska Barriärrevet som ska vara helt otroligt vackert och helt magiskt. Vid Sydneys kust ligger den berömda stranden Bondi beach som lockar miljoner turister varje år. Går du i tankarna att besöka Australien så är detta sidan för dig. Här står allt om jobbvisum, fakta om landet och artiklar om olika platser. Här finns också väderprognoser och kartor, ja, det finns i princip allt och det är bara att gå in och surfa och samla på dig massor av information inför din drömresa.

http://se.visiticeland.com/ – Ett land som finns på det flesta listor om värdens vackraste länder är Island. Det lilla landet i norr med den mäktiga naturen. Många av oss drömmer om att åka just hit och bada i de varma källorna och rida runt på Islandshästar runt de mäktiga glaciärerna. Kustremsorna runt ön är mäktiga och vågorna dundrar in med en väldig kraft. På den här sidan finns i alla fall samlad information om ön, vad du behöver tänka på, råd och tips och så klart flera natursköna bilder på platser runt om på ön.

http://www.newyork.se/ – Många av oss drömmer att någon dag få besöka staden som aldrig sover, nämligen New York. Och efter du har besökt den här sidan så kommer du snabbt att bestämma dig för att du ska dit. Sidan innehåller en mängd med bra tips om hur du bäst upptäcker staden och vad du inte får missa. Det är en stor stad och det är otroligt mycket som händer det, med hjälp av den här sajten så kan du bena ut vad du helst vill göra under din vistelse. Du kan också via denna sida boka upp dig på exempelvis en musikal på Broadway, något som du inte kan göra på plats då många av biljetterna går snabbt åt och måste bokas i veckor i förväg. Det som också är bra med just denna sida är att det finns tips på aktiviteter och platser som är helt gratis att besöka, vilket kan vara bra om man behöver hålla lite hårt i plånboken under de sista dagarna.